De familie groeit! – April 2018

De afgelopen maanden, zijn we bij Van der Avert niet alleen druk bezig geweest met het aankleden van de leukste bedrijven en het verbouwen van de showroom. Ook zijn we op zoek gegaan naar uitbreiding voor ons mooie team.

Daarbij lag de focus niet op product- of marktkennis, maar volledig op het vinden van de juiste persoonlijkheid. Een “sociale aanpakker” waar je afspraken mee kan maken en die er klaar voor is om samen met het team een mooie toekomst voor ons bedrijf op te bouwen.

Vanaf vandaag start Danny Sebregts als accountmanager binnen- en buitendienst, we wensen hem superveel succes en vooral plezier toe. Welkom bij de club!

Even voorstellen:

Mijn naam is Danny Sebregts, 36 jaar jong en woonachtig in Bergen op Zoom, samenwonend met mijn vriendin en 2 kinderen.

Na 15 jaar ervaring bij het ministerie van Defensie onder andere bij de luchtmobiele brigade en het Korps Commandotroepen besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. De ervaring die ik onder andere heb op gedaan binnen defensie zijn deelname aan vier missies waaronder missies in Irak, Mali en Afghanistan. Maar na 15 jaar veel van huis werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd mij geboden door Mels en Handelsonderneming van der Avert. Een hele andere tak van sport, maar voor mij een echte uitdaging die ik met beide handen aanpak. Wat mij zo aanspreekt binnen dit bedrijf is dat het bedrijf een echt familiebedrijf is en iedereen voor elkaar klaar staat. Ik hoop op een mooie en langdurige samenwerking, veel plezier en nieuwe ervaringen.

Een paar woorden die kenmerkend zijn voor mij als mens zijn: Teamplayer, flexibel, nauwkeuring, resultaatgericht en leergierig. Ik denk dat deze competenties zeker van meerwaarde zijn binnen dit bedrijf. Ik verwacht dat mijn ervaring die ik heb opgedaan bij mijn vorige werkgever bruikbaar is het tot een goed resultaat te brengen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het team van, van der Avert het bedrijf verder kan ontwikkelen richting een mooie toekomst.

Ik hoop snel met u kennis te maken in persoon en zie uit naar een fijne samenwerking.

 

Contact:

Danny is vanaf vandaag te bereiken via danny@vanderavert.com of via 0164-250656