Van der Avert Vernieuwt, we groeien uit onze werkjas! – Oktober 2019

Als groeiend familiebedrijf zijn we continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze dienstverlening en producten te verbeteren. Zo hebben we weer een aantal “updates” van ons bedrijf op stapel staan. Mocht u zich afvragen wat er zich allemaal afspeelt aan De Kruisakkers, dat vertellen we graag!

 

Uitbreiding locatie Kruisakkers

Momenteel beslaat ons bedrijf zo’n 510m2, we prijzen onszelf gelukkig met een positieve groei, maar merken dat we tegen beperkingen aanlopen qua ruimte. Vandaar dat we daarmee aan de slag gaan; Onze huidige rechterhal (productie en logistiek) gaan we afstoten en de doorgang bij de balie wordt dichtgemaakt.

Aan de achterzijde van ons pand, betrekken we een extra loods van ongeveer 420m2, waar de productie, voorraad en logistiek gevestigd worden.

 

Wijziging bezorging

Na 10 jaar trouwe dienst hebben we op 26-09-2019 afscheid genomen van Frank Franken, onze bezorger vanuit WVS Business Post gaat van zijn welverdiende pensioen genieten. We zijn op zoek gegaan naar alternatieven voor zowel lokale- als landelijke pakketbezorging, waarbij we zijn uitgekomen op een lokale en “groenere” oplossing; Pakketten binnen de Gemeente Bergen op Zoom gaan namelijk bezorgd worden per fietskoerier van het bedrijf Stadvracht. Aangezien zij een dagelijkse afhaal bij ons bedrijf hebben ingepland, zullen de lokale levertijden dus op een milieuvriendelijke manier worden ingekort.

 

Update software en prijzen

Het leveren van de juiste diensten en producten valt of staat uiteraard met het inrichten en onderhouden van de juiste software. Om een deel van onze processen te automatiseren en versnellen, zullen we per 1 november een algehele productupdate in ons systeem gaan doorvoeren. Daarbij worden artikelomschrijvingen aangepast, maar ook prijsaanpassingen doorgevoerd en inventariseren we onze voorraden. Zoals in 2017 aangegeven zullen onze advies-verkoopprijzen jaarlijks aangepast worden op aangeven van onze leveranciers. Om deze update zo goed mogelijk uit te voeren, kunnen we tijdelijk geen goederenstromen plaatsvinden. Vandaar dat we vrijdagmiddag 1 november en zaterdag 2 november gesloten zullen zijn. Op maandag 4 november in de loop van de dag verwachten we alles bijgewerkt te hebben.

 

Vernieuwing kantoren en tweede showroom

Ook onze kantoren en het showroomgedeelte in diezelfde hal zijn toe aan een update. Deze zal plaatsvinden na het inrichten van productie en voorraad. De hal gaat qua uitstraling beter aansluiten bij onze showroom en de werkplekken worden gemoderniseerd.