Van der Avert Vernieuwt – Welkom op onze nieuwe website!

Het is alweer 4 jaar geleden dat we onze eigen huisstijl in een compleet nieuw jasje hebben gestoken, inclusief verandering van het logo en de totale “look and feel” van ons bedrijf.

Na de succesvolle lancering hiervan is de tijd aangebroken om weer verder de toekomst in te gaan. We geloven heilig in de combinatie van de beleving van “de stenen winkel” in combinatie met het gemak van online bekijken en bestellen.

Vandaar dat we bij deze graag onze nieuwe website, inclusief online bestelsysteem, aan u voor willen stellen!

 

“Oud” en vertrouwd

Qua uiterlijk, teksten en duidelijkheid vertoont de nieuwe website veel gelijkenissen met de oude variant. Echter is alles net even in een strakker jasje gegoten, hetgeen moet zorgen voor rust en duidelijkheid.

 

Nieuw en vooruitstrevend

Dat zijn de online marketingtechnieken die erin verwerkt zijn. Zo kunt u voortaan interessante stukken downloaden om nog eens terug te lezen, of te delen met collega’s. Door de cookies slim toe te passen, ontvangt u, uiteraard indien gewenst, gespecificeerde nieuwsberichten met daarin de informatie die alleen voor u van toepassing is.

 

Bestelgemak, waar dan ook, wanneer dan ook

Met uw eigen login, krijgt u toegang tot het bestelportaal, waarin u al onze producten kunt bekijken en bestellen. Daarnaast kunt u ook uw bestelhistorie inzien en worden andere interessante producten voor u inzichtelijk gemaakt.

Onze vaste klanten ontvangen worden per mail voorzien van de inloggegevens.

 

Ook interessant voor uw bedrijf?

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan komen we graag met u in contact!

Klik op de volgende link, kies de manier waarop u contact wilt onderhouden en wij verzorgen de rest.

 

Fijne dag en graag tot ziens, online of offline!

 

Team Van der Avert

Bedrijfskleding | Veiligheidsschoenen | Persoonlijke BeschermingsMiddelen