Van der Avert vernieuwt! Dat laten wij u graag zien in onze nieuwe showroom. Mogen wij u snel verwelkomen?

Bedrijfskleding en meer

In 2015 maakte ons team de keuze om met een duidelijke visie een nieuwe weg in te slaan: in Zuidwest Nederland de beste partner worden voor bedrijven tussen de 5 en 100 medewerkers op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Om deze visie na te streven, is het nodig om de transformatie van ‘handelsonderneming’ naar ‘specialist’ in te zetten. Sindsdien werken we daar samen met onze klanten en partners hard aan. En dat werpt duidelijk zijn vruchten af!

Klantbeleving

De beleving en samenwerking met klanten en partners zijn voor ons van groot belang. In het kader daarvan hebben we onze showroom volledig vernieuwd. Het geheel moet overzichtelijk zijn en een duidelijk beeld geven van wat we voor u kunnen betekenen. Vanzelfsprekend in combinatie met de vertrouwde sfeer die we als familiebedrijf koesteren en die u van ons gewend bent.

Showroom Van der Avert

Na een aantal weken zwoegen, is het moment aangekomen om onze nieuwe showroom aan u te presenteren. Ook dat doen we op een moderne, digitale manier! Vanaf vandaag is het mogelijk om digitaal door onze showroom te wandelen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen via deze link: Showroom Van der Avert.

Wees welkom!

Uiteraard blijft u altijd van harte welkom om op onze locatie in Bergen op Zoom een kijkje te komen nemen. Wij inspireren u graag met alle trends en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen!

Graag tot ziens, de koffie staat klaar!

Team Van der Avert